Blog

03.12.2014 12:43

Rád bych poděkoval všem, kteří pomoli s přípravou a realizací naší členské schůze, kde jsme zvolili nového předsedu ZO 1, projdnali rozpočet, seznam akcí na rok 2015, potvrili ve funkci předsedu střediskové rady, aj.

Zápis vyvěsím zde, jak jej budu mít. 

Díky všem, Petr 

20.11.2014 17:48

Mé dojmy ze zasedání jsou takové, že celá lokální politika se má týkat především občanů a jejich potřeb. Což si myslím, že s přehledem ČSSD s podporou koaličních partnerů udrží. To co tam, ale zkouší někteří další zastupitelé a mě troši zaráželo, neboť jsem nevěděl, jestli to dělají z nevědomosti či snad ze snahy se zviditelnit nebo z čirého nerozumu.  Skutečnost, že pan MVDr. Rýgl bude zaznívat, je v jeho pozici naprosto normální a pochopitelné. Avšak skutečnost, lépe závěrečné vstoupení paní Ing.Rulíškové, která shrnula skutečnost, že v radě sedí zastupitel za KSČM za téměř akt hodný veřejného lynčování a že lidé by si měli vzpomenout na politické procesy, vraždy a další bezpráví, která KSČ napáchala a pro citové zabarvení několikráte téměř zavzlykala nad touto situací. Nebýt vedle mne pan Kubánek s panem Nolčem, asi bych se neudržel a vzal si slovo také. Fakt, že mne paní Rulíšková nepozdraví jsem bral tak, že mne nezná. Ne, je to tím, že ví kdo jsem a že jsem kandidát za Vaši stranu, skutečnost, že dva ze zastupitelů jsou vlastně nestraníci jí jaksi unikla. Jako fakt, že když její manžel později, asi jako výraz podpory, hovořil o důchodcích o které by se město mělo starat, tak jsem málem vyletěl jak raketa vzhůru. Ona si paní Ing. Rulíšková nějak nevybavila, že zrovna za vlády ODS (předseda vlády Topolánek) zmizel  nemalý balík peněz z účtu, který byl určený právě k výplatě důchodů a ODS si tzv. vypůjčila tyto peníze s tím ,že je později vrátí.. hmmm, žel se tak nestalo a nikdy už nestane. Z tohoto důvodu vznikl onen slavný reformní důchodový systém, kterým si musíš přispívat na vlastní důchod, protože státu sice platíš, ale ten si s tím nakládá, jak chce a to ukázala právě ODS. Doufám, že to nebude na záznamu vidět, ale měl jsem co dělat, abych se při tomto  projevu neutrhl v některých pasážích smíchy. Právě zmínka o důchodcích působila dost tragikomicky.  
 

04.11.2014 14:00

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.

Kontakt